my nuff

Salam Selasa


Apa aktiviti kengkawan semua hari ni selain ke tempat kerja.
Ain hari ni ada beberapa perkara yang kena Ain buat.
Selain buat kerja sambil cedok ilmu kat blog2 kengkawan, Ain kena pergi Tabika sebab kena sign penyata kewangan. Hari Khamis ni ada Mesyuarat Agong, jadi sebagai penyimpan kira-kira, Ain kena semak penyata kewangan 2012 sebelum dibentangkan nanti.
Lepas tu Ain kena pergi reload untuk top up kedai.
Lepas tu kena pergi kedai kejap hantar beg duit hubby yang tertinggal dalam kereta semalam.
Ish ish... Macammanalah boleh lupa nak ambil.
Oklah itu je celoteh ibu amirul pagi selasa ni.
Nanti kalo ada modal lain leh celoteh lagi kat sini.
Daaa.......

5 comments:

Fifi Nadhrah said...

fifi pagi selase habis dengan borak2 je..hihi.. sebelum tu breakfast dgn DH.. lps naik ofis borak2.. tu yang lewat BW..

Farah Waheda Wahid said...

hari selasa yang macam biasa...busy dengan workloads kak...

Sue-Rya Qistina said...

mcm2 aktiviti ye kak. hehehe. arini saya dok update ngan client psl show, update blog bisnes, hantar quotation+resit through email dan buat kerja2 pejabat cam biasa. agak mengantok jugak ni. tu yg dok BW :)

Mrs Velentine said...

MV busy dgn keja susun buku kat library...

Ibu Lala said...

Macam macam keje kena buatkan..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff