my nuff

SEGMEN FOLLOW &BLOGWALKING 1# BY DJH




Segmen ini dicipta untuk angah follow & blogwalking ke blog2 korang.Selain tu,korang jugak boleh blogwalking & follow blog yg lain2 jugak.So semua org akan terima untungnya sendiri.
Segmen ini bermula dari 1.00 tengahhari 20 Mac 2013 sehingga 1.00 tengahhari 30 Mac 2013.Angah harap segmen ni dapat sambutan yg hangat.Semua blogger dijemput untuk join!!

Syarat2 :-


  • Buat entri bertajuk SEGMEN FOLLOW &BLOGWALKING 1# BY DJH
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
8 PEMENANG AKAN DIPILIH !!!


Cara yg simple & mudah Mia Liana..

9 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen kak... ^_^

Bin Muhammad said...

Salam,
Selamat Bersegmen...Semoga berjaya!

Normi Nieza said...

selamat bersegmen...

Mohamad Khairil said...

Salam,terima kasih kerana sudi join segmen dan support Segmen Follow & Blogwalking 1# by DJH.Senarai peserta akan sentiasa dikemaskini dari masa ke masa sehingga segmen tamat.Selamat berblogwalking & kenal-kenalan dgn peserta2 lain. :)

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-1-by-djh.html

Eyma su said...

terbang dri sgmn yg sma..gud luck..hehe..(^_^)->http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-dan-blogwalking-1-by-djh.html

Sis Facemuslim said...

dari degmen yg sama
http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-1-by-djh.html

Mohamad Khairil said...

TAHNIAH!! ANDA TELAH MEMENANGI SEGMEN INI!!

SILA LIHAT DISINI!!

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/03/para-pemenang.html

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff