my nuff

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Join segmen lagi.... Yang tadi atas jemputan, kali ni sendiri nak join. Senang sangat dik non oiii... Copy code je....

Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

45 comments:

Ratu Hatiku said...

Good luck :)

Nur Dzafirah said...

done follow here~

Sue-Rya Qistina said...

selamat bersegmen kak!

Ainim Suju said...

Salam perkenalan....

done follow.
http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

selamat bersegmen

Kesuma Angsana said...

semoga berjaya ye!

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

Mrs Velentine said...

hi kak MV dtg dr segmen kak mia

Anis Zainudin said...

done follow :)

aynora nur said...

selamat bersegmen, dah BW dan follow.

angin sepoi sepoi said...

done follow....=)

Seneorita Baharin said...

Salam sis, singgah dari segmen yg sama dan balas kunjungan :) Good luck ^_________^

UmmiKami said...

Salam manis selamat malam :)

Saya datang dari sana..jom singgah di blog saya.. :D

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Emas Putih said...

haii :)
http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Annyss Aleeya said...

salam perkenalan. :)
dari segmen y same jugak. :)

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

Kila Lala said...

kila follow sini balik ye :)

gagak gempita said...

As salam,

dari segmen yang sama.

http://encikridzu13.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

TQ.

Lissa LaLissa said...

singgah sini~ ^^ daa follow., ^^

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

done follo cnie. . :) dr segmen sma. . :D
gudluck. . :3

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

~ Kai ~ said...

dah follow sini

http://kawaiigirlalways.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hasri Anis said...

datang ziarah dari segmen yg sama ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Syan_Neesa said...

kunjugan balas dr segmen yang sama juga ^^

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Afiq said...

good luck ... :)

Mime MF said...

balas kunjungan dari segmen yg sama...;)

Azuria Abdullah said...

terima kasih singgah & follow saya kak... :)

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_11.html

SALAM PERKENALAN :)

BALAS KUNJUNGAN

CikMunBlogger said...

singgah siini :)
follow sekali .

http://www.munviolettaxious.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_12.html

sha dhira said...

shad dtg sini balaskunjungan ibu amirul.. hehe :)
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

miz ruha said...

balas kunjungan dari segmen yang sama... ^_^

Mohd Hakim said...


http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Syai Era said...

dari segmen yang sama :D

http://era-syahirah.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

adzairdawati makdara said...

all the best sis :)

Diyan Hani said...

hai,,,singgah sini

Farah Waheda Wahid said...

datang singgah dari segmen yang sama kak...

shuhaida saad said...

salam perkenalan..
ss datang dari segmen kak Mia.. done follow sini

:)

Yumida Huda said...

Dari segmen yg sama:

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Follower ke 383..Jemput ke blog yumida

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..:)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aku eryati said...

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff