my nuff

Selesai Sudah

Baru selesai BW 115-1(tolak 1 sebab takkan nak bw blog sendiri) blog yang ada dalam segmen Mia Liana ni.
Dan kali ni Ain follow sekali.
Saja nak tambah kenalan kat alam maya ni.
Banyak2 blog, yang paling meninggalkan kesan, blog UMMIKAMI ni.
Sebab kena berpantun.
Betapa Ain merindui dunia berpantun tu.
Ingat masa zaman sekolah dulu.
Untuk Ummi, selamat berkenalan.

7 comments:

Mrs Velentine said...

wah mv belum sempat lagi BW..baru sikit2

Farah Waheda Wahid said...

jeng jeng jeng...saya janji ngan Kak Mia malam semalam...tapi akhirnya terkandas di atas katil... he he he... keletihan sangat semalam kak...

UmmiKami said...

Salam manis dihujan gerimis.. :)

Terimakasih selebat juraian hujan buat Ibu kerana penghargaan buat Ain..siap terpampang di entri Ibu kali ini....terimakasih banyak-banyak sebab sudi follow dan berpantun di blog UmmiKami...semoga perkenalan kita bertali arus...insyaAllah alhamdulillah... :D

Simple Syara said...

jom join http://simplesyara.blogspot.com/2013/03/experience-giveaway-by-miya-syara.html

Mia Liana said...

wahhhh cepatnya... terima kasih ya... mia akan update lagi senarai peserta. nampaknya sudah ada yang join lagi ni...

Fifi Nadhrah said...

waaa.. banyaknye rumah ain singgah.. macam beraye pulak..

miz ruha said...

dah selesai..?? sy tak sempat lagi nak singgah semua peserta... huhu...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff