my nuff

Suka Suki Di Aquaria KLCC

Sebenarnya tak plan pun nak ge Aquaria ni....
Tapi bila dah sampai KLCC, adik ipar tanya nak masuk dalam ke nak pusing2 kat luar je...
Spontan terus cakap nak ge Aquaria...
Tiket masuk dalam????
RM38 dewasa, RM28 Kanak-kanak...
Tapi Ain dapat pakej family RM99
Hmmm ok gak... Kalo tak de pakej kena bayar RM132.... Phewwww...
Jom follow kami anak beranak jalan2 di Aquaria KLCC...










bergambar satu family

Terima Kasih untuk adik dan suaminya yang sudi layan karenah kami anak beranak...


9 comments:

Sue-Rya Qistina said...

bestnya kak!!
saya x pernah sampai ke situ lagi.
kalau x silap, ade promo kt groupon or mydeal ke aquaria menara KL.
akak try tgk nnt, murah pun murah

Normi Nieza said...

bestnya g jalan2..:)

Nasuha said...

woww..rasa nk pergilah..

Bin Muhammad said...

Seronok dpt berjalan2 di cuti sekolah ni. Dah lama xjejak kaki ke Aquaria. Mahal bebenor tiketnye! Tumpang tgok gambar2 jer la ye...hehe

Lissa LaLissa said...

bestnyaa bersuka suki.. hehe

adzairdawati makdara said...

wahh bestnya

Kniedaz said...

best kan gi Aquaria...nanti kami nak gi Petrosains plak

YaNa Yassin said...

Aquaria KLCC memang lagi better dari di Langkawi. Yang kat Langkawi tak berbaloi masuk.

Mrs Velentine said...

bestnya hari tue ada nampak kat blog abah akif

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff