my nuff

Usin, Mon, Jin Pakai Toncet

Filem dah kuar kat astro first.
Tak tau apa hantu yang ada dalam filem ni yang buatkan Ain bleh order kat astro ni.
Maybe nak tengok kisah penduduk kampung pisang ni lagi.
Lepas tengok citer ni...apa yang Ain leh katakan... hmmmm... bolehlah... mesejnya ttp sama macam 2 kisah kg pisang sebelum ni... rasa menyesal pun ada gk... huhuhu... apa pun layan.....

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

oh...biasa2 jer ek kak... tengok trailer cam best...tapi ada jugak terfikir yang ianya lebih kurang berkisarkan story line yang sama jer...

by the way, sorry...tapi saya tag akak di http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/1-weekly-ga-by-sharina.html

Hanif Idrus said...

Tak best ler tu...kikiki

Zee Suhaini said...

memang nyesal tgk ni..cam tak berbaloi..huhu

Mrs Velentine said...

best utk suka2..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff