my nuff

1st Giveaway By Emas Putih

As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st Cash RM 30
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.

13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best kak...

Normi Nieza said...

good luck

aTieYusof Family said...

Selamat ber GA..
good luck...:)

Kesuma Angsana said...

gd luck yer , moga berjaya

Fifi Nadhrah said...

good luck ye..

meriah betul hadiah ga ni..

Bin Muhammad said...

Meriah dunia blog dgn segmen dgn GA. Selamat berjuang...semoga berjaya Ibu!

Diana Azis said...

Best of luck dear :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

Mrs Velentine said...

good luck

Khairul Zamri said...

Dari Contest yang sama, Good Luck! 1st Giveaway by Emas Putih

Nur Adila said...

Datang dari segmen yang sama :) #GOOD LUCK ! http://teamdakwah.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

Hafizah Alsa said...

eja dr GA yang sama all the best tau awak.. : 1st Giveaway By Emas Putih

Syazwani Afandi said...

Salam. singgah sini dari segmen yang sama :) all the best :)

http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

Emas Putih said...

haii thanks sudi join.. Jom blogwalking+follow kat peserta dan jgn lupa tengok sapa pemenangnya .http://www.kisahemasputih.com/2013/04/pemenang-1st-giveaway-by-emas-putih.html

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff