my nuff

Cerita Sabtu Dan Ahad

Hujung minggu lepas tak berkesempatan nak berblog...
Banyak sangat benda yang nak dibuat bila kat rumah
Pagi Sabtu Ain buat operasi 5S kat umah...
Perghh... Banyak giler benda yang patut dibuang...
Tapi tak sempat nak selesai semua...
Baru part kain baju...
Yang lain masih selerak dalam bilik belakang tu....
Petang Sabtu plak balik Kepis...
Amik dua hero pooojaan hati ku...
Malam baru balik Temerloh semula...
Hari Ahad plak sambung susun baju lagi...
Pastu nak prepare untuk hari Isnin plak...
Sekolah dah mula kan...
Gosok baju, kemas buku Faiz..
Semak kerja sekolah dia...
Huhuhu....
Oh ye...
Hari Ahad tu, Ain anak beranak bertungkus lumus pasang rak buku
Hehehe... Baru beli 1 set dengan buku2nya sekali....
Nanti lain kali Ain story the morning glory...

5 comments:

Bin Muhammad said...

Sibuknya...tapi masih juga berkesempatan membuat coretan. Respek dgn kaum wanita, kalau sibuk mcm mana pun masih mampu melakukan pelbagai tugas...
Istimewanya anda!

AyueJean AJ said...

Busynya kak...

Kniedaz said...

Ida nak buat 5S kat rumah juga..mula2 pun nak start dengan kain baju...mana tak pakai dah nak let go je hehehe

Fifi Nadhrah said...

fifi kalau weekend memang bercinte nak berblog.. duduk rumah lepak2 dengan anak.. tu je kerjenye.. hihi.. cepat la cerite tentang rak buku.. nak tau jugak..

Mrs Velentine said...

wah mmg padat weekend kak ain

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff