my nuff

My First GA

Sebagai Tanda sokongan buat sahabat alam maya yang sorang ni, Ain join GA pertamanya...
Syarat-syaratnya (Ain copy sejibik sejibon dari tuan tanah kedaung tu...._

1. Mestilah follower blog saya (kalau belum, sila la follow - terima kasih in advance)

2. Kalau rajin, like page Big D's Crafts kat side bar blog beliau.

3. Buat simple entry dengan jawapan dan link kan ke entry ini.

4. Done!



Kena kira ada berapa patung tu...
Jawapan Ibu Amirul - 24 (berpinar mata nak mengiranya)

Pada yang nak cuba nasib boleh klik Kniedaz

6 comments:

Kniedaz said...

Terima kasih ya Ain ^_^

Mrs Velentine said...

good luck ////MV pun berpinar juga tadi...hehehe....

Bin Muhammad said...

Wah! Ibu... Ini segmen/GA keberapa bulan ni? Lepas ni pasti berderet entri menang hadiah pula, hehe. Semoga berjaya! Good Luck! Sokong menyokong sesama blogger...mengerat persahabatan.

Kesuma Angsana said...

gd luck yer

butterfly said...

datang dari sini http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/my-first-ga.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama. done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/my-first-ga.html

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff