my nuff

Panduan Bercinta Dengan Suami Orang

Errrr,,,...
Biar betul ni...
Kat muka depan MW yang terbaru ni ada tajuk PANDUAN BERCINTA DENGAN SUAMI ORANG.
Adoiyai...
Camna lah pakar tu boleh keluarkan tajuk tu pulak.
Tapi bila baca intipati dalam nya, macam2 perasaan ada.
Lega pun ada menyampah meluat pun ada.
Meh nak share sikit apa yang pakar tu kata ye...

Syarat Untuk Wanita
1. Jujur dan ikhlas untuk berkongsi dan bukan merampas
2. Mengenali isteri kepada suami orang tersebut.
3. Tidak mendominasi dan menguasai
4. Bersedia untuk tanggung risiko...

Pastu ada perenggan yang suka sangat...

Si wanita yang mencintai suami orang juga jangan mudah tertipu dengan cerita suami orang mengenai keburukan isterinya. Mudah cerita, kalau dah isteri tu buruk perangainya, kenapa masih disimpan?

Nak tau lebih, ada dalam MW bil.1535 m/s 118....

4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

ek eh..bole pulak camtukan.
siap ade tips pulak tu.
hehehehe

Normi Nieza said...

alamak...tak mo ambik risiko..:)

Mrs Velentine said...

kat library tak sampai lagi..nnt nak baca./

MaMa Rey said...

aduh..ada juga tips mcm ni ye..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff