my nuff

Pilihanraya Umum Ke 13 - 5 Mei 2013

Wah...
Tak lama lagi PRU 13...
Suka suka suka...
Sebab apa yang Ain suka sangat?
Boleh balik kampung...
Err... macam tak pernah balik kampung je...
Balik kampung tu selalu, tapi kali ni dapat pergi sekolah lama...
Sekolah Kebangsaan Kepis Felda.
Pusat mengundi bagi warga Felda Kepis...
Bila ge sekolah lama tetiba keluar lagu Kuch2 Hota Hai time Rahul ge balik kolej tempat dia belajar tu...
Hahahaha....
Pastu bleh collect duit tambang kat pondok2 peraih undi tu...
Oh ye...
Kengkawan undi mana?
Tak yah jawab soalan tu...
Ingat ni pilih artis paling popular ke...
Jangan nak sesuka hati...
Ni penting untuk masa depan anak2 kita...
Jangan kerana kita salah pangkah, nasib anak2 kita jadi mangsa...
Alamak...
Tetiba berpolitik plak....
No no no....
Apapun ni kali ketiga Ain mengundi....
Selamat mengundi semua..



Perang bendera semakin rancak...
Lepas ni perang poster plak....

6 comments:

Kesuma Angsana said...

dah x sabar2 nak undi ni hehehe

Kniedaz said...

kat tempat ida bendera pelbagai warna dah penuh...nasib baik diorang tak bubuh lampu lip lap..hahaha

Bin Muhammad said...

Kat sini (KKB) pun sudah bermula perang bendera! Nampak meriah suasana! Selamat mengundi buat semua

Fifi Nadhrah said...

hari tu pergi terengganu syok sangat dapat tengok perang bendere.. :) banyak sangat.. meriah ain..

ain.. moge pilihan kite tepat.. bukan untuk mase depan anak2 je.. untuk mase depan kite semue di 'dunie' lagi satu jugak.. :) kan2..

Mrs Velentine said...

yeah tak sabar nak ngundi..

MaMa Rey said...

tak sabar mengundi..sy mengundi kat kampung..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff