my nuff

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Join Segmen lagi...
Sebab celoteh nak berblog nun jauh kat dalam laut cina selatan...
Tu yang layan GA/Segmen je...
Segmen kali anjuran LELAKI INI
Sapa nak join bleh klik banner tu
Tarikh tutup 12 April 2013

13 comments:

Kesuma Angsana said...

selamt bersegmen, KA pun mood ke laut so join2 lah segmen hehe

Lelaki Ini said...

thanks kak sebab join.. dah follow sini..

Syaza Raihanah said...

Salam. Jemput untuk join Segmen : Apple Mints Mencari Bloglist ! http://syaza-applemints.blogspot.com/2013/04/segmen-apple-mints-mencari-bloglist.html

M Hakim Faiz said...

Salam , singgah sini

http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck kak :)

Nao Mei said...

singgah ibu

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

Pwincess sarah said...

salam bersegmen...jom singgah blog kite.. ^_^

http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/giveaway-naili-shoppe-di-mialianacom.html

Pwincess sarah said...

segmen ni mksudnya.. hehe.. salah segmen tdi.. malu pulak.. hehe..

http://budakmanja94.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.htm

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen ....
Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Panggil Aku Han said...

Singgah dari segmen :D

deno said...

datang dari segmen LELAKI INI :)

www.dayangdneo.blogspot.com

wantie said...

saya buat benda ni di blog anda

1) blogwalking
2) follow

Kalau dah Follow before this, saya akan
1) blgwalking

BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff