my nuff

Set Grolier - Magic English

Minggu lepas ada ejen Grolier datang opis Ain.
Promote set buku bahasa omputih ni.
Demi anak-anak, Ain beli juga.
Bayar ansuran... Mahal...
Menariknya semua gambar yang ada lam buku tu berdasarkan watak2 kartun Disney macam Mickey Mouse, Donald Duck, Aladdin ext...



Ada 26 siri buku English Magic



26 siri VCD yang relate dengan buku tadi



Set Logico utk uji minda


4 buah buku Word, simple words yang biasa kita guna hari2


sebagai tambahan sebuah buku World Atlas.. Yang ni bukan anak yang minat tapi pada diorang yang terlebih excited.



Juga rak buku...


Pada yang berminat boleh hubungi
GROLIER EDUCATION PROGRAMME
03-26881688




9 comments:

Puteri Mama said...

byknyer buku :)

Kniedaz said...

Macam menarik je Ain...

Mrs Velentine said...

pernah dtg ofis MV juga

Mrs Velentine said...

klik nuff

Farah Waheda Wahid said...

set ni memang menarik...dulu masa kerja kat property developer masa pergi roadshow/exhibition, mesti ada terselit Grolier ni... tapi investment untuk anak2... x ada salahnya kan kak... exposure pada mereka...

Kesuma Angsana said...

wah menarik ni !

Mas Zull said...

assalamualaikum ibu amirul....menarik2...

Zamani Abe said...

sempat iklankan ye.. :))

Bin Muhammad said...

Baguslah ibu...Kalau rasa sesuatu yg baik utk anak2, belikan saja...Jgn ada rasa membazir.
Kenalah mengajor anak cakap omputih la ye...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff