my nuff

Shaheizy Sam Bintang Paling Popular 2012


Salam Isnin semua.
Pagi2 ni nak cite pasal ABPBH malam tadi.
Mesti kengkawan tengokkan.
So. satu Malaysia dah tau bintang paling popular 2012 - Shaheizy Sam.
Suka suka suka (eee gedik).
Ekceli macam2 perasaan timbul bila tengok majlis anugerah tu.
Happy, menyampah, boring, shahdu.

Happy

Sebab ada antara pemenang tu yang Ain harapkan dia menang.
Macam Aiman Hakim Redza, NABILA HUDA (wow minat sangat ngan dia ni) ngan Shaheizy Sam (minat dari tingkatan 5 lagi).

Menyampah:

Kengkawan perasan tak ada suara pompuan mana ntah yang terjerit-jerit.
Aduh yai, Spoil betul.
Kot ye pun excited tak yah lah camtu sekali.

Boring:

Sebab masih ada beberapa anugerah pemenangnya orang yang sama aja.
Alahai...
Pastu masa persembahan, kamera tak bape nak fokus ngan artis yang wat persembahan.
Dah tu dari jauh je.
Padahal tengok kat tv patut nya bleh lah tengok dekat bukan kat stadium yang sah2 tengok dari jauh.

Shahdu:

Part bila segmen karaoke era 90 an.
Pergh teringat zaman gonjeng2 masa sekolah duk kat hostel dulu.
Hujung minggu bila time gotong royong pasang radio kuat2.
Layan lagu slow rock tu...

Persembahan yang meninggalkan kesan selain karaoke tu, persembahan tribute utk Search. Masa Ella nyanyi lagu Pawana tu best sangat.

Keseluruhannya penganjuran kali macam biasa2 je.
Apapun tahniah untuk semua.

3 comments:

Mrs Velentine said...

MV pun suka bab karoake tapi persembanhan opening hancur..

Normi Nieza said...

seksi kan cik ta..huhu

Fifi Nadhrah said...

fifi tengok kejap je.. bosan..oppsss.. terlebih sudah.. sebenarnye fifi penat.. baru sampai marang petang semalam.. jadi tidur awal..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff