my nuff

Car Seat Untuk Firas

Ain shopping online lagi...
Kali ni car seat untuk baby.. untuk Firas lahkan
Dah lama dah nak cari seat untuk Firas ni..
Selama ni kalo Ain drive, mesti sambil dukung Firas...
Bahaya kan...
Tapi nak buat camna...
Gitulah kaedahnya...
Kalo letakkan kat seat tak boleh duduk diam, lagi bahaya.
kot2 terjatuh ke.
Kat kedai ada jual yang jenis besar tu.
Berat plak tu.
Tapi yang ni nampak simple dan mudah.
Lepas guna boleh simpan balik

Ada beg dia sekali.
Senang kan.
Sapa yang berminat boleh terjah kat sini
Selain seat banyak lagi item yang little2 lagi... (Barangan utk baby ngan kanak2 le)
Tapi tak test lagi kat Firas ni.
Tak tau lah camna.
Sebab seingat Ain, bila2 abangnya dulu duduk dalam car seat, dia punya nangis serupa macam budak kena dera dah...
Aduh....
Minta2 Firas ok ngan yang ni...

7 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

I nak order jugak la utk Emir..mmg dok cari car seat yg mcm nie.. ari tue tgk Redmummy review..tapi dia srh google cari sendiri nak beli katne.. i malas nak goolge.. tp u dah share nie bole la beli..tq 4 sharing..;p

Lelaki Ini said...

harap dia ok n selesa.

Mrs Velentine said...

wah menariknya ...cantiklah....

dhati adiana said...

cantiknyer seat cmtue... harap firas selesa... :)

Bin Muhammad said...

Nak pakai xmuat, anak xde...tengok aje le

Mia Liana said...

cantik.... tentu firas suka..

Fairul Azmi said...

Ada safety factor ke ni. aspek keselamatan memang ada perbelanjaan lebih. Anak sihat ibubapa bahagia. :)

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff