my nuff

Cerita Di Sebalik Jari

Salam Rabu semua,
Lama Ain tak bersiaran kan...
Sabtu, Ahad, Isnin, Selasa, hmmmm empat hari tu.
Padahal boleh je update guna tab bila waktu cutikan.
Tapi sepanjang empat hari tu ada berlaku kecelaruan emosi.
Jadinya memang takkan update blog takut2 terjadinya luahan emosi plak kat situ.
Dan tentu akan keluar yang negatif dari yang positif.
No no no...
Blog ni bukan tempat mengadu ok....
Camna situasi kengkawan sekarang?
Tak habis lagi cerita pasal PRU.
Tak nak cite apa2 pasal PRU sebab Ain tak pergi mengundi. FULL STOP.
Jangan tanya kenapa.

Tapi Ain sedih berganda2.
Pertamanya dah le tak dapat ge mengundi (jangan tanya kenapa... eeee degil betullah).
Yang keduanya calon yang Ain harap dia menang tapi kalah. Huhuhu.
Apapun kita hadap je lah 5 tahun akan ni.

6 comments:

Normi Nieza said...

terimalah dengan hati yg terbuka...

Bin Muhammad said...

Salam,
Tu la..Ibu tak pi mengundi...tu yg kalah, hehe
Terima ajelah keputusan dah muktamat, semoga janji ditepati!

Ratu Hatiku said...

Sygnya xdpt mengundi..xpelah next round pegi ya... Tmpt saya pun sama kalah party yg saya harapkan tu..uhuhu

Ummi Kami said...

Salama gerimis...:)

Lainkalilah 'Ain....insyaAllah...

Fairul Azmi said...

Tak dapat ubah dengan tangan, ubah dengan mulut, kalau tak dapat juga dengan mulut, ubah dalam hati

Mrs Velentine said...

takpelah takde rezeki nak menang tgu 5 tahun lagi

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff