my nuff

Konpius ni!!!!!!

PRU kali ni, betul2 terasa.
Kalo dulu cuma tengok perang bendera je.
Sekarang ni, dengan perang facebook, perang twitter, perang sms pun ada.
Konpius betul camna diorang boleh tahu no telefon kita ek...

SMS pertama:
No Tel: 0111949****
Tips pru 13: Kumpullah maklumat sebanyak mungkin dan mengundilah dengan minda yang celik. JOM Undi ke arah Malaysia yg lebih baik utk generasi anak-anak kita.
 Yang ni mungkin secara random je kot.

SMS kedua:
No Tel: 013654****
Salam. Saya Mohd Nazree Mohd Yunus, calon parlimen Kuala Pilah (Parti Keadilan Rakyat) mohon doa restu & dukungan untuk anak muda berkhidmat di Kuala Pilah. Sebarang makluman boleh rujuk di Facebook: Nazree Yunus untuk Kuala Pilah.
Yang ni pun random juga ke. Tak mungkin rasanya...
Camna diorang bleh tahu Ain undi Parlimen Kuala Pilah.

Tambah buat Ain musykil lagi bila dapat yang ni.

Siap pos ke rumah lagi.
Kalo calon tu bertanding kat temerloh ni, munakahat juga.
Mungkin dia pos ke semua rumah.
Tapi ni calon Dun Senaling kat Negeri Sembilan nun.
Siap tahu nama penuh ngan alamat rumah Ain lagi.
Hmmmm.... konpius ni...

4 comments:

Ratu Hatiku said...

Xpernah pun dpt sms mcmtu...

Haryati Faizal said...

mungkin ada sumber2 tuk dia dapatkan no fon n alamat rumah...

Sue-Rya Qistina said...

saya hanya dapat risalah dari both parties. sms tu x pernah pulak dpt lg. hrp2 xde lah. hehehe
selamat mengundi kak!

Nory Zoulkefle said...

peti surat mmg penuh dgn surat2 cmni je skrg ni..hehe

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff