my nuff

Mana Satu Lagi OK?

Kengkawan perasan tak sebelum ni Ain ada guna google+ untuk komen.
yang macam ni...

Memang lah ok..
sebab senang nak reply..

Sebab kalo guna yang ni pulak, kadang2 boleh reply, kadang2 tak...

Tapi kalo google+ dia takkan keluar macam kat bawah ni.
Kita boleh tau ada komen ke tak..

Pastu komen kat google+ tak perlukan moderation.
Kalo komen yang bukan2 pun terus kuar kat kotak komen tu..
Kalo yang biasa kita boleh baca dulu komen sebelum publish..

Hmmm...
Mana satu ye..
Dua2 ada kelebihan ada kelemahan...
So nak tanya pendapat kengkawan plak, mana yang lebih ok...

7 comments:

bunga_rose said...

klu saya prefer yang kita boleh tapis dulu sblm publish komen2 tu

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Sya prefer yang bole baca dulu then baru publish jugak..;p

Sue-Rya Qistina said...

saya pun prefer yang boleh baca dulu then baru publish, style yg lama tu :)

hainom OKje said...

Mana mana pun ok janji tak kena tulis add pengomen byk kali

myfirdz said...

Sy suka lagi yg lama.. Yg blogger sediakn... Sbb google plus kdg2 pun problm..mcm sy hdpi skrg.. Xleh post apa2 kt g+.. Huhu... Xleh link dgn blogger.. Huhu

Lissa LaLissa said...

lissa prefer yang blogger punya. ^^

Bin Muhammad said...

Terpulang pd empunya...bagi kami, mana2 pun OK, utk safety jgn guna G+ komen.

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff