my nuff

Cerita 2 Hari - Part 1

Akhirnya dapat juga update blog kesayanganku ini.
Sebab dua hari lepas terperangkap dalam kawasan yang network coverage tersangatlah limited.
Ain ngan familiy pergi ke rumah baru kakak ipar di Taman Kota Sas, Kuantan.
Almaklumlah taman baru buka, line telefon pun macam segan2 inikan plak line internet.
Lagipun sepanjang dua hari tu tab Ain di bawah 'jajahan' Faiz.
Langsung tak can.
Cerita pasal rumah baru kakak ipar.
Memang bestlah kan dapat duduk rumah sendiri.
Sebelum ni Kak Chik duk menyewa kat Indera Mahkota.
Yang bestnya kakak yang duk kat Johor tu pun beli rumah kat situ juga.
Hari Jumaat malam ada majlis tahlil diadakan.
Plannya nak balik Temerloh pagi Sabtu tu sebabnya suami ter-excited sangat nak pergi tengok bola kat bukit jalil nun..
Tapi lepas berdiskusi (cewah, ayat tak boleh blah), suami setuju Ain ngan anak2 terus stay kat rumah Kak Chik, hari Ahad baru datang jemput.
So apa aktiviti petang Sabtu ngan Ahad...
Tunggu...
Kang panjang2 sangat, jemu plak nak baca kan...

4 comments:

Kniedaz said...

jangan lupa cerita nanti ^_^

Ratu Hatiku said...

x sabar nak tggu cerita tu.. :D

Bin Muhammad said...

Seronok dapat mengisi waktu cuti dgn aktiviti bersama keluarga dan sanak saudara.

Fifi Nadhrah said...

da bace cerite selepas baru bace entry ni..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff