my nuff

Lemaunya....


Aduh yai..
Apa pasal lah hari ni lemau semacam.
Hari ni bukan monday blue lagi dah, kelabu terus.
Dengan jerebunya kat luar, dengan mood dah ke laut.
Baru nak buka fail nak semak, amik kau..
Sekolah tu punya teguran audit dah macam buat novel.
Bukan main banyak lagi isunya.
Aduss...
Tak leh siap satu hari semak ni, kena tengok betul2.
Nanti tak pasal Ain plak yang kena 'audit' ngan bos.
Dah le tekak mula sakit, mata pedih, dalam ofis ni pun macam jerebu juga.
Haihhhh....

3 comments:

Sue-Rya Qistina said...

samalah ngan saya kak. lemau semacam dah ni. huhuhu

Maria Firdz said...

terasa gak lemau sebab berkurung je dlm rumah..

Fizi Zaidi said...

saba je kak..huhu...dh nama pekerja..hehe

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff