my nuff

Sebenar Saya Isteri Dia Episod 8

Disebabkan ada kenduri tahlil kat rumah kakak ipar tu, jadinya tak berkesempatan lah Ain nak follow drama ni.
Walaupun masa tu memang boleh je tengok sebab lepas siap tahlil diorang buka tv.
Tapi sebabkan tetamu yang kakak ipar jemput datang bersilih ganti, macam tak seronok lah plak nak duduk kat ruang tamu tu.
Tambahan plak, si Firas dah mula menakalkan dirinya.
Habis semua orang dia nak kacau.
Tak sedaplah kan anak kita kacau orang tengah makan.
Apa yang boleh buat, duk lah berkurung dalam bilik, bersembang dengan biras Ain.
Dia pun ada anak kecik juga.

Jadinya sebabkan Amirul Firas, mamanya tak dapat tengok Firash Arshad kat tv.
Tapi, sib baik ofismate Ain rajin mendownload drama tu.
Bolehlah Ain tengok juga apa jadi dalam episod 8 tu.
Hmmm... Sooo sweett....
"Nak tangan..."

2 comments:

Aziela said...

memang besst sangat tengok drama tu...

Farah Waheda Wahid said...

he he he... part nak tangan tu memang sweet... tak sabar nak tunggu next episode...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff