my nuff

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.

Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he...

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!
P/S - Lama giler tak join segmen....

13 comments:

Normi Nieza said...

good luck..:)

Sue-Rya Qistina said...

selamat bersegmen kak!

Farah Waheda Wahid said...

thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

Bin Muhammad said...

Selamat bersegmen...semoga berjaya ya!

sha (chirp chirp) said...

goodluck!

btw, singgah sambil follow sini! :) #439
http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/

Ainim Suju said...

Selamat bersegmen ya

nur amalina said...

berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck!
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

SyieraDahhari said...

Assalamualaikum & Hai ! Datang kunjung & follow http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

"Setiap manusia ada jalan kehidupan sendiri, masing-masing ada tanggungjawab sendiri. Jom usaha laksana sehabis baik. Belajar dan kahwin ? Belajar dan bekerja ? Ibu abah dan pelajaran ? Semua tu insyaallah akan jadi senang, pandai pandaikan lah bahagi masa, pandai pandaikanlah mengutamakan apa yang paling perlu di utama. Good Luck semua dengan your life. Hidup kat dunia ni sekali je, sekali ini lah perlu kita manfaatkan."

http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/saya-seorang-pelajar-dan-isteri-berjaya.html

salam jumaat :)

Jie Susanos said...

Salam knal..bw sini..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum....

http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum....

http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

sizziey darliana said...

flying here :) peace yoo ! http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff