my nuff

Astagfirullahalazim.... Air mata berjuraian

Kengkawan mesti dah tau pasal budak tiga tahu yang kena tinggalkan dalam kereta tu kan...
Hari tu ada baca di FB. Tapi tak baca sampai habis, sebab tak sanggup nak baca tentang cerita2 macam ni.
Tadi bila jalan2 di Santai Ben Ashaari ada entri INI.
Tapi bila sampai part ni, serius memang Ain meraung, lepas Ain copy paste ni ni pun Ain tak sanggup nak pandang skrin ni. tak dapat bayangkan seksanya anak tu.

Sehingga ke ptg jam 5 lebih masa nak balik, cikgu tu terus ke kereta. Terkejut, tgk anaknya ada dalam kereta. Baru dia teringat, dia lupa hntar anak ke rumah pengasuh. Tapi, yg lbh menyayat hati, anaknya ditemui sudah tidak bernyawa lagi. Bajunya dikoyak-koyak mungkin sbb kepanasan. Sudah terkencing dan terberak. Teddy bear yg dipegangnya pun basah kuyup sbb peluh dan air mata..

Ya Allah....Jauhilah ibu ini dari kelalaian yang sebegitu...

3 comments:

Mrs Velentine said...

sedihnya baca

Khairul Bariah Salleh said...

sy pun menangis bila baca part yg tu..sedih sgt..

Normi Nieza said...

sedih kan...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff