my nuff

Beli Buku Lagi

Tadi keluar kejap ikut ofismate pergi kedai buku. Haihh, Ain kalau dah masuk kedai buku ni memang rambang mata. Nak tak nak mesti ada benda yang Ain beli. Tengok2 juga novel yang dipamerkan kat situ. Hehehe,... nanti dulu, novel yang beli ari tu pun ada yang tak sempat baca lagi. So, kena balik pada tujuan asal pergi kedai buku tu. Nak cari buku ultraman untuk Fahim. Semalam dah belikan sticker dngan pencil box ultraman, hari ni dia minta buku ultraman pulak.
Tapi biasalah..., tak de maknanya kalau beli buku ultraman semata2. Kalau dah belikan untuk Fahim, kenalah beli sekali untuk Faiz.
Hasilnya...


Buku ultraman dan pratulisan untuk Fahim. Yang best nye, ada pencil color ultraman lagi....


Untuk Faiz plak koleksi kisah nabi untuk dia.
Serampang dua mata sebenarnya buku koleksi nabi tu, boleh Ain tumpang baca sekali. Tak pun malam2 sebelum anak2 tidur bacakan dulu buku tu kan.....

posted from Bloggeroid

6 comments:

Normi Nieza said...

bgus tu ain..:)

Mrs Velentine said...

samalah MV pun kalau ke kedai buku mmg cari buku untuk haikalayu..tambah2 lagi ayu dah pandai membaca sekarang..klik2

Nurfaezah Abdullah said...

fae kalo masuk book store fae usually cari majalah dan buku tentang business

Kniedaz said...

samala kita..kalau belikan untuk anak sebenarnya mama pun nak tumpang baca hehe

Nadia Johari said...

bagus baca pasal nabi kat anak

Fifi Nadhrah said...

fifi pon tak boleh masuk kedai buku.. mesti rambang mate.. kekadang takut nak masuk.. selalu habis mesti seratus ke due ratus.. da masuk kedai buku.. kalau boleh nak beli semue.. nnt hujung bulan.. menung..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff