my nuff

Budak 1 Tahun Mati Lemas Dalam Baldi

_Anak sedara ezrol mati lemas dalam baldi malam tadi kat semantan ni_
Ketar tangan bila baca sms dari suami bagi tau kejadian malang tu. Umur budak tu baru satu tahun. Suami Ain bagi tau, masa kejadian tu mak budak malang tu tidur sebab demam. Yang mengawasi si kecik tu, kakak yang berusia 3 tahun. Ayah budak tu pulak sedang berbual dengan jiran depan rumah. Masa suami lalu depan rumahnya malam tadi memang nampak ayah budak tu berbual2 depan rumah. Kejadian malang tu disedari bila si ayah masuk ke rumah, dan anak malang tu dah tertangkup dalam baldi yang ada air. Aduh hai..... kesiannya...
Macam mana tu. Tak nak salahkan sesiapa. Dah mungkin takdir anak tu meninggal begitu. Kena ambil iktibar dari kejadian tu. Huaaaaa sedih,,, tetiba teringat kat Firas..... haihhhh... minta dijauhkan semua tu...

posted from Bloggeroid

4 comments:

Normi Nieza said...

kna selalu berhati2...huhu

Farah Waheda Wahid said...

malang x berbau, boleh berlaku bila2 masa dan di mana2 saja... Al-Fatihah...semoga all the parents out there termasuk kita2 ni sentiasa berhati2 dan mengambil langkah berjaga2...

Maria Firdz said...

Sedihnya.. Peringatan utk semua.. AlFatihah utk arwah..Allah lbih sygkannya..

Hanif Idrus said...

AlFatihah utk arwah..
Mesti sedih sangat ayahnya.....tapi Allah lebih menyayanginya

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff