my nuff

Duit Raya



Puasa baru berapa hari dah cerita pasal duit raya kan. Hehehe. Tak patut tak patut (ikut versi Gopal dalam Boboboy). Tapi duit raya pun penting tau dalam bajet raya selain baiu ngan kuih raya. Hmmm.... Ain dah siapkan senarai anak sedara dan cucu sedara. Takut ada yang tertinggal pulak. Pastu kena kira berapa semuanya. Nak bagi sama macam tahun lepas ke atau tahun ni up sikit ke atau kurang sikit ke. Semua tu kena ambil kira. Yang tu senarai untuk tahun ni, tahun depan confirm ada tambah lagi. Hmmmm tak pe tak pe.
"THE MORE YOU GIVE THE MORE YOU GET"

posted from Bloggeroid

6 comments:

Mrs Velentine said...

wah dah siap buat list yea

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Saya pun setiap tahun buat list duit raya...hehehe ;p

Ainim Suju said...

Wah..dah siap list ya. Saya biasanya dah ujung2 bulan puasa baru buat list sebab nak confirmkan ke mana saya beraya nanti..hehehe

dhati adiana said...

nape x de name sy pon.. huhuhuhuhu :(

bunga_rose said...

penting tu bajet duit raya.. kena kira awal-awal, takut lari pulak bajet..dah la ank buah bertambah lagi tahun ni ihhihihi

Anonymous said...

Hari nie dah tiga kali saya cuba buka blog nie.. rasa cam server error ja ..
harap boleh di baikki .. ramai yg tunggu penulisan baru dari awak

Also visit my web blog Affiliate Malaysia

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff