my nuff

Entry Boring

Huaaaaa,,.. dah bape hari tak publish apa2 story kat sini. Nak buat camna hari2 hanya cerita yang sama je kan. Huhuhu.... boring...
Sekarang ni, hanya Ain je yang masih celik mata sambil layan Istanbul Aku Datang. Yeahhhh...., selaku tengok kat pc je. Dapat juga tgk kat tv. Hahaha itu p.un nak citerkan. Dah nama pun entry boring kan, so citer apa je lah yang terlintas kn...
Hmmm oayah juga jadi blogger ni yek, kena ada idea yg banyak. Takkan lah asyik nak post entry copypaste je. Haihhh...
Ok bye.....

posted from Bloggeroid

3 comments:

P#eoniX said...

jom join GA
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/07/pheonix-giveaway.html

Fizi Zaidi said...

betul tu kak..blogger perlu kreatif..dan punya cerita sendiri..:D

Fifi Nadhrah said...

ain.. fifi suke cerite istanbul aku datang.. santai..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff