my nuff

Cerita Hujung Minggu

Hallooooooooo....Ceh, tetiba ikut stail omputih plak... Assalamualaikum... Lama kan akak tak celoteh kat sini... Nak buat macam mana dik, akak tengah ting tong ting tong... hahahaha
Ada banyak cite akak nak story mory the morning glory kat u olls semua..
Hujung minggu baru ni, akak balik kampung, ada kenduri serampang 2 mata. Seronok wooo... dapat kumpul adik beradik. Pastu ngan sedara mara yang datang, meriah wei rumah en.ujang. Kenduri apa yang serampang dua matanya.... Siang ada kenduri akikah dan cukur jambul, malamnya plak ada majlis merisik dan tunang adik akak... Perghhh... sorang lagi adik akak kena cop dah... tak mo citer panjang lebar, jom tengok gambar yang akak sempat snap nak tepek kat sini.
kumpulan Qasidah dari Madrasah di Kuala Pilah... syok woo... diorang ada nyanyi lagu Ya ha nana....
Kanak yang setia manyaksikan orang berqasidah

Termasuklah anak bujang akak ni, siap ada port baik punya, duk dalam kotak... haihhh anak-anak....  

Inilah bayi yang diraikan... Arif Husaini bin Shamsul Kamal..   ni gambar sebelum kepalanya dibotakkan..  

Gambar sekitar majlis pertunangan akak tak sempat nak snap... tangah tunggu adik angkat emailkan gambar.. akak tak sihat dik, pastu dengan pakej sekali demam selsema batuk... haaa... amik kau....
cukup untuk kali ni, nanti akak sambung balik....
daaaaaaaaaaa..........(haaa tengok tu stail omputih lagi)
Assalamualaikum... :)

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

hari ni baru dapat komen kat sini, sebelum ni tak tau kenapa tak boleh komen...

Normi Nieza said...

owh..pattlah lama tak updates blog..:)

Nurfaezah Abdullah said...

wish you a speedy recovery kak :)

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff