my nuff

Akak Main Netball

Arggghhhhh.... paksa rela weii.,, tak pernah umur akak main netball ni. Dari zaman sekolah sampai belajar kat politeknik. Tetiba bila dah umur camni disuruh main bola jaring... memang hancurlah...
Pastu diundi main dengan pasukan yang hebat dari borneo nun... apa lagi jadi pasukan ayam2 je lah.., huhuhu...
Tapi tak de hal lah.., saja main suka2...
Hidup sukan untuk negara... ceee waaahhhh....
Semangat ko...

posted from Bloggeroid

Malam di Bandar Melaka

Malam ni penganjur ada buat trip ke bandar hilir. Syok wooo... akak yang selama ni teringin sangat nak naik menara taming sari dengan river cruise memang tak lepaskan peluang. Harga tiket naik menara taming sari rm15 dan river cruise pulak rm7 selepas diskaun 30%. Oklah... tapi dah nama tempat perlancongan dah malam hari pun tetap meriah juga...






posted from Bloggeroid

Sapa orang Melaka

Assalamualaikum...
Akak ada kat Melaka sekarang ni. Ada persidangan samapi hari ahad ni. Akak duduk kat Puteri Resort Ayer Keroh. Resort ni, hmmm oklah. Bilik ok, persekitaran pun ok, bilik persidangan ok, makanan ok. Tapi servis lain tu hmmm,,,. Camna nak cerita ek. Pagi tadi roomate akak sakit kepala. Kebetulan dia tak bawak ubat. Cuak juga akak. Macam mana nak cari ubat waktu subuh2 tu. Akak telefon receptionist dengan harapan pihak hotel ada simpan ubat2 macam tu. Tapi mengecewakan. Nasib baik ada kengkawan yang bawak penadol.
Habis kisah penadol, kisah lain pulak. Hila turun sarapan lewat sikit, sudu garpu cawan semua tak ada. Haihhh... camna ni. Ada dua malam lagi akak nak stay kat sini. Harap2 tak ada yang menjengkelkan lagi.

posted from Bloggeroid

Akademi Fantasia 2013

AF??? Bila mulanya? Tau2 dah minggu akhir. Hehehe. Teruk betul akak ni. Tak update langsung pasal AF ni... Tapi perlu ke? Akak tak ingat bila kali terakhir akak betul2 tengok AF ni. Rasanya mana zaman Pak Nil jadi pengacara je kot. Lepas2 tu macam tak de feel nak tengok.
AF kali ni, langsung akak tak pernah tengok. Kalau ada pun ulangan je, itu pun kalo tertekan remote ke channel tu. Tapi tak pernah tengok sepenuhnya. Hehehe. Kalau ada yang tanya akak sapa yang akak jangka akan menang, memang tak dapat lah... Nama peserta pun akak tak tau... Hehehe...

Tazkirah Jumaat 27 Zulhijjah

Banyak benda yang sedang berlegar dalam kepala sekarang ni.
Tak tau mana satu yang perlu diberi keutamaan.
Semua nya sama pentingnya.
Andailah boleh berada dibanyak tempat dalam satu masa..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Terima Kasih Sahabat

my nuff