my nuff

Akademi Fantasia 2013

AF??? Bila mulanya? Tau2 dah minggu akhir. Hehehe. Teruk betul akak ni. Tak update langsung pasal AF ni... Tapi perlu ke? Akak tak ingat bila kali terakhir akak betul2 tengok AF ni. Rasanya mana zaman Pak Nil jadi pengacara je kot. Lepas2 tu macam tak de feel nak tengok.
AF kali ni, langsung akak tak pernah tengok. Kalau ada pun ulangan je, itu pun kalo tertekan remote ke channel tu. Tapi tak pernah tengok sepenuhnya. Hehehe. Kalau ada yang tanya akak sapa yang akak jangka akan menang, memang tak dapat lah... Nama peserta pun akak tak tau... Hehehe...

1 comment:

Kesuma Angsana said...

AF Kali ini KA tak ikuti langsung hehehe

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff