my nuff

9 Bulan 8.8kg


Semalam bawak Firas ke klinik.
Untuk check tumbesar macam biasa.
Tak kena enjet lagi.
Dah setahun nanti baru kena enjet.
Untuk kali ni Firas hanya kena timbang, ukur tinggi dan lilitan kepala.
Hasilnya:
Berat: 8.8kg.
Tinggi 71cm
Lilitan kepala 46cm
BMI 17.4

Benda lain yang di tanyakan:
Boleh tak duduk tanpa bantuan : BOLEH
Memindahkan objek dari tangan ke tangan : BOLEH
Menyuap makanan ke mulut : BOLEH SANGAT ( Apa dapat semua masuk mulut)
Menentukan arah datangnya bunyi dengan tepat : BOLEH
Meniru sebutan seperti Ma-Ma... Ba-Ba.. Da..Da.. : PUN BOLEH
Cuma nurse yang check Firas kali agak senior, mungkin kera dah berpengalaman so bila dia check nampak macam sambil lewa je...
Hmmm...

Spontan Hari Khamis

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff