my nuff

Review Follower Ke 300

Wah.... Follower 300...
Hehehe... Ntah apa2... Tu pun Ain nak heboh kan....
Mestilah...
Blog picisan macam ni pun ada yang follow.... Time kasih....
Jom kita berkenalan dengan tuan empunya blog ni




Nama nya Zee Marlina Suhaini atau Zee...
Orang kelantan
Dan yang best nye... Dia pun ibu kepada 3 hero sama macam Ain...
Selamat berkenalan Zee

Segmen Blogwalking Oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli..

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana..

Firas Demam




Hujung minggu lepas tak berapa nak seronok sangat sebab Firas demam.
Semalam pun Ain cuti sebab badannya panas lagi.
Pastu keadaan Firas yang asyik baring je memang merisaukan.
Dan Alhamdulillah...
Petang semalam Firas dah semakin pulih dan kembali lasak macam biasa...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff