my nuff

Penatnya Jalan-jalan

Hari ni dok citer pasal penat je....

Oleh kerana Ain join segmen INI, kenalah Bw semua peserta yang ada....
Ikut senarai tuan punya blog ada 85 semua nya....
Pergh.....
Tapi ada gak dua tiga blog yang Ain tak tak terjah...
bukan sebab tak suka tapi lambat sangat nak loading....
Minta maaf ye....
Tapikan sepanjang 'jalan-jalan' tu ada sesuatu yang Ain nak kongsikan kat sini...
Ada antara blogger yang menggunakan perkataan yang tak manis...
Macam 'Bakal Jenazah Komen Disini' "B****h"
Memanglah blog tu hak masing2...
Tapi kalo sendiri tulis sendiri baca tak apalah....
Ni kan ramai yang nak menerjah blog anda tu...
Ain ni pun bukan lah pandai berbahasa sangat...
Ain cuba untuk tidak menulis sesuatu yang boleh menyakiti hati orang lain atau yang menjelikkan....
Hmmmm.... apapun terpulanglah....
Sebab kata-kata itu mengambarkan keperibadian seseorang....

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Jom join segmen ni plak

Untuk join klik banner atau SINI

Jumlah Follower 309


Penatnya....

Sepanjang minggu lepas memang memenatkan...
Masa awal minggu Firas kena demam panas beserta dengan campaknya sekali...
Minggu lepas Ain ge kerja 1 hari je...

Nampak tak kesan merah kat muka dia tu...
Rupa2nye tu permulaan untuk kena demam campak...
Alahai...
Cian Firas...

Minggu lepas gak Majlis perkahwinan adik Ain...
Pergh....
Memang letih bila ada kenduri kahwin ni...

Nanti Ain story mory the morning glory sekitar majlis perkahwinan adik Ain tu ye....
Hari ni hari Isnin....
Memang biru untuk Ain....
Huhuhuhu

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff