my nuff

Penatnya Kenduri Kahwin - 2 - 3.3.13 Hari Persandingan

Apalah lagi agenda majlis perkahwinan kalau tidak bergambar sakan...

Bergambar dengan mak ayah dan family

Bergambar dengan kakak2 dan adik serta abang2 ipar yang......

Bergambar dengan kak long dan kak ngah

Dengan anak saudara, ada lagi dua yang x de dalam gambar

Sibling Forever

Malam selepas nikah, bergambar selepas hujan berhenti


Semasa menghantar mempelai ke Batu Kikir

Semoga Bahgia hingga akhir hayat....


Credit To Shai, Shikin n Deq Nor 4 a gorgeous picture....

Segmen : Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni

Klik Banner Untuk Sertai

Kali ni Ain join segmen ni plak...
Ain nak tag

Ayam Oh Ayam

Gambar ni diambil masa pagi jumaat... Sebab seronok tengok anak2 ayam tu ikut je mana ibu diorang pergi..
Tapi... Bila petang Ahad tu, Ain tengok anak ayam tu macam berkurangan....
Bila disiasat, rupanya angkara



:



:



:



:



Mereka berdua ni

 Fahim ngan sepupunya Aniq...
Tengok tu ada kayu kat tangan Aniq....
Tu mesti kayu penyangkut langsir nenek yang diorang cilok...
Hehehehe

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff