my nuff

Usin, Mon, Jin Pakai Toncet

Filem dah kuar kat astro first.
Tak tau apa hantu yang ada dalam filem ni yang buatkan Ain bleh order kat astro ni.
Maybe nak tengok kisah penduduk kampung pisang ni lagi.
Lepas tengok citer ni...apa yang Ain leh katakan... hmmmm... bolehlah... mesejnya ttp sama macam 2 kisah kg pisang sebelum ni... rasa menyesal pun ada gk... huhuhu... apa pun layan.....

Pagi Minggu Yang Mendung

Mendung je pagi ni, semendung mood Ain pg ni. Huhuhu.
Nak masak apa utk mkn tgh hari.
Malasnye nak keluar ke kedai csri barg nak di masak...
Hmmm...
Masak sambal telur jelah, telur pun ada satu papan lg. Ari tu lepas kenduri kawin ada lebih.
Angkut bwk blik temerloh sepapan. Hehehe...
Haaaaa kan Ain dah merapu, pg2 minggu ni...
Hehehe....

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff