my nuff

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Join segmen lagi.... Yang tadi atas jemputan, kali ni sendiri nak join. Senang sangat dik non oiii... Copy code je....

Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Weekly GA by Sharina



Terima kasih pada Farah yang sudi tag Ain untuk segmen ni.
Pada yang nak join segmen ni bleh klik banner tu.
Nak ajak kawan ni join sekali

Sarapan Percuma Hari Ini


Syukur Alhamdulillah.
Ekceli ni bukan kali pertama, tiap2 minggu mesti ada yang sponsor sarapan.
Murah hati warga audit sekolah temerloh ni.
Tu yang sayang ketat2 dengan diorang ni.

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff