my nuff

SEGMEN FOLLOW &BLOGWALKING 1# BY DJH




Segmen ini dicipta untuk angah follow & blogwalking ke blog2 korang.Selain tu,korang jugak boleh blogwalking & follow blog yg lain2 jugak.So semua org akan terima untungnya sendiri.
Segmen ini bermula dari 1.00 tengahhari 20 Mac 2013 sehingga 1.00 tengahhari 30 Mac 2013.Angah harap segmen ni dapat sambutan yg hangat.Semua blogger dijemput untuk join!!

Syarat2 :-


  • Buat entri bertajuk SEGMEN FOLLOW &BLOGWALKING 1# BY DJH
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
8 PEMENANG AKAN DIPILIH !!!


Cara yg simple & mudah Mia Liana..

Tudung Awning Rene's

Sejak dua menjak ni, Ain sukalah sangat pakai tudung awning ni.
Sebelum ni layan tudung bawal je.
Tapi bila dah jumpa tudung awning yang sesuai terus jatuh cinta.
Lagi pun pakai tudung awning ni senang.
Tak yah nak kelepet sana sini.
Tak yah gosok beria sangat.
Hahaha... Punya lah malas kan...
Bukannya apa, pakai tudung awning ni jimat masa.
Ain suka beli tudung kat Rene's sebab ada pelbagai saiz.
Ain pakai saiz L sebab labuh sikit.
Lagipun dapat diskaun sebab ada kad ahli.
So, tadi Ain rembat lagi dua pasang.
Nak cukupkan koleksi kale tudung tu.



Yo... Waghih

 Woo... mula-mula dengar lagu ni, memang terkesima kejap.
Rap dalam loghat Negeri Sembilan.
Teruja jap sebab faham apa yang dirapperskan.
Ain kan orang Negeri Sembilan, mesti lah tau kan.
Yang bestnye siap sebut 12 nama suku tu.
Hahaha...
Ain sendiri pun tak ingat.
Cayalah...
Korang memang Ghombou Most Wanted Yo...

I representin’ this place
Where people say murder is the case
R.E.M.B.A.U
The food gonna make your tongue blaze
That forward hold your head high
Be proud for where you came from and stay fly
That’s what I’m doin’

Hobin Jang Hobin
We ain’t no trippin Jang
Tahun dopan ado laie Pialo Malaysia kito pogang
Lagu nogori berkumandang
Semuo player masuk padang
Tabik hormat tando monang
Kito monang kito monang yo
Duo satu kocik bonar
Ompek satu sonyum lebar

Teringek bilo poghah kerigek
Nyabit rumput poie sawah
Kojo macam nak mati tapi gaji kocik anak
Itu urang dulu
Tak macam budak-budak sekarang
Susah sikit je
Dah lari kampung tinggal bondang
Dulu maso kocik-kocik cito-cito angkosawan
Bilo bosa jadi rapper tukar dialek nogori sembilan
Tak ponah terlinteh kek ati nak lupo’an daratan
Sapo tak pueh hati meh kito jumpo dopan-dopan

Chorus
Being the most wanted
Don’t wake me up from my dream
C.R.E.A.M
Rembau Most Wanted yo
To my boys in N-nine
Who worked hard and strugglin’
Rembau Most Wanted yo

My brain works faster than computer
Cuz I’m the prime mover
Entrepreneur yes I am
We’ve been busy chasin’ dollars
Chillin’ at Mui Fong with my homies yaw
And if you keep talkin’ shit others might listening bro
Then gangin’ up, just pick up your gear
Listen dear
I ain’t messin’ wit the coward
I ain’t messin’ wit the fake gangstas
All I know I keep my rap clean
Being the most wanted
Don’t wake me up from my dream
C.R.E.A.M

Lembu ado tali takdo pon tak guno
Tunggu hujan dah ghobeh
Baru payung nak dibuko
Kojo tak kuek tapi berangan nak hidup sonang
Baik poie mampuih dari susah’an semuo urang

Polik bona bilo pikir orang tuduh bukan-bukan
Takpo tunggu den dah kayo jangan cubo nadah tangan
Mintak pinjam duit apotah laie tandotangan
Time tu takdo nak berbaik ekau boleh poie jalan

Ulang Chorus 2X

Paya kumbuh, where you at?
Tigo Nenek, where you at?
Tanah Datar, where you at?
Batu Hampar, where you at?
Where you at?
Biduanda, where you at?
Somo Lenggar, where you at?
Solomak, where you at?
Anak Mukal Anak Acheh, where you at?
Mungkar, where you at?
Anak Melako, where you at?
Tigo Batu

Rajo Beralam
Penghulu Berluak
Lembago berlingkungan
Buapak beranak buah
Anak buah duduk bersuku-suku
Berapo suku eh?
Duo boleh

Ulang Chorus 2X

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff