my nuff

Letak Jari Kat Bibir Nak Selak Kertas

Kengkawan ada tak tabiat macam tu.
Bila nak selak kertas mesti letak jadi kat bibir dulu.
Tak kisahlah nak selak ketas surat khabar ke, buku ke, duit ke.
Pernah sekali Ain pergi pejabat pos, tertarik nak perhatikan seorang uncle ni.
Ain rasa umurnya dalam 70-an.
Semasa nak tunggu giliran nombornya dipanggil, dia ralit menyusun segala bil yang nak dibayar.
Setiap kali dia nak selak kertas bil tu, jarinya mesti diletakan dibibir dulu.
Mungkin tujuannya biar jari tu basah sedikit, senang nak selak kertas.
Lepas tu bukan je kertas bil dia wat camtu, masa dia nak kuarkan duit pun camtu juga.
Teringat Ain pada Arwah Atuk Ain.
Arwah pun selalu buat macam tu bila nak baca surat khabar.
Hmmm.... Macam-macamkan tabiat orang.

Krim BB Safi Rania Gold



Ain memang pengguna setia produk Safi.
Dari zaman belajar lagi sampai sekarang.
Dari zaman safi tutup hijau, pastu Safi Balqish dan sekarang Safi Rania Gold plak.
Pernah gak cuba produk lain tapi tak menjadi.
Tetap selesa dengan Safi ni.
Dan yang terbaru sebagai pelengkap set Safi Rania Gold ada Krim BB Rania Gold.





Krim BB ni memang mudah dan menjimatkan masa.
Ada pelembap dan Krim Kecantikan Sekali.
Kira macam 2 dalam 1 lah.
Bentuk tiub yang comel tu memang mudah dibawa ke mana saja.
Hmmm.... Memang terbaiklah...
Tahniah Safi.


BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff