my nuff

Lirik Kehilangan - Firman

Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku

Ku merasa t’lah kehilangan
Cintamu yang tlah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada

Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Takkan ku sia-siakan kamu lagi

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila

Takkan ku sia-siakan kamu lagi
Takkan ku sia-siakan kamu lagi

Sekarang ni suka sangat dengar lagu ni. Mula2 dengar ingatkan lagu Kumpulan Dewa sebab suara yang serak2 basah tu. Rupa2nya nama penyanyi nya FIRMAN...    

Cerita Sabtu Dan Ahad

Hujung minggu lepas tak berkesempatan nak berblog...
Banyak sangat benda yang nak dibuat bila kat rumah
Pagi Sabtu Ain buat operasi 5S kat umah...
Perghh... Banyak giler benda yang patut dibuang...
Tapi tak sempat nak selesai semua...
Baru part kain baju...
Yang lain masih selerak dalam bilik belakang tu....
Petang Sabtu plak balik Kepis...
Amik dua hero pooojaan hati ku...
Malam baru balik Temerloh semula...
Hari Ahad plak sambung susun baju lagi...
Pastu nak prepare untuk hari Isnin plak...
Sekolah dah mula kan...
Gosok baju, kemas buku Faiz..
Semak kerja sekolah dia...
Huhuhu....
Oh ye...
Hari Ahad tu, Ain anak beranak bertungkus lumus pasang rak buku
Hehehe... Baru beli 1 set dengan buku2nya sekali....
Nanti lain kali Ain story the morning glory...

Rezeki Pagi Isnin

Pagi-pagi ni buka blog ada dapat komen ni

Ari tu ada join segmen ni...
Yang best nye dapat hadiah ni...


Cam tau2 je I ni peminat novel....
TQ Angah...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff