my nuff

1st Giveaway By Emas Putih

As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st Cash RM 30
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.

Kasih Hingga Ke Akhir Hayat

Akhirnya dia menghembuskan nafasnya yang terakhir.
Ain pernah tengok kisah suami setia ni akat program Entry Jamilah saluran 106.
Setianya dia pada isteri, hingga sanggup berhenti kerja semata-mata ingin menjaga isterinya yang sakit.
Kisahnya menjadi bualan satu negara.
Kisah suami menjaga isteri yang sakit.
Memang tak ramai yang macam tu.
Sebab tu orang anggap luar biasa
Tapi....
Kisah isteri menjaga suami yang sakit....
Ada banyak...
Ada di mana-mana...
Lagi banyak ragamnya...
Tapi orang tak kisah sangat...
Sebab tu perkara biasa...
Sedangkan bebanannya tetap sama...
Apapun bertuahnya kak Fauziah kerna dikurniakan suami seperti Abg Abil...

Segmen Follow April hingga Disember 2013


Klik Banner Kalo Nak Join

Jom Join Segmen Cik Akak ni plak...
Boleh tambah kenalan alam maya ramai2.
Tarikh tutupnya lama lagi...
Hujung tahun nanti...
Ada hadiah tau...
Cik Akak, Ibu Amirul dah lama follow Cik Akak.

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff