my nuff

Patutlah Atuk Tak Boleh Duduk Umah Kita Lama2

Hujung minggu baru ni Ain anak beranak balik Kepis.
Hantar nenek balik.
Sebenarnya dah lama nak wat entry pasal ni.
Tapi baru minggu lepas sempat snap gambar2nya.
Meh kita tengok kenapa atuk tak leh duk umah Fahim lama2.


Anak arnab, baru beberapa minggu lahir


Arnab ni cacat sebab masa kecik kena gigit tikus. Cian..


Anak arnab lagi


ibu ayam dan anak2nya (garang wooo)


burung puyuh (dah banyak kali kutip telurnya)


Yang atas tayar tu burung apa ntah, tak ingat plak


Yang ni ayammmmmm hmmm ntah... tak ingat...


burung puyuh lagi




ayam kampung biasa


tengok tu reban ayam atuk, dah macam rumah orang dah


ayam yang warna kelabu tu, kelam kabut betul, ayam keluk2 hehehe


arnab kelabu... comel
 
Memperkenalkan penternak berjaya En. Ujang bin Harun... :)


Kalo dah camtu punya banyak, memang tak boleh lah tinggal rumah lama2kan...



Menang Top Up 1st Giveaway By Emas Putih

Hari tu ada join segmen ni.
Ramai gak yang join segmen ni.

Bila semak nama senarai peserta, ibu amirul dalam group 5 no.6
Senarai peserta boleh tengok kat SINI

Pastu tengok plak sapa yang menang..
hahaha...
ada gak rezeki ibu amirul..
Mana yang join boleh semak kat SINI
kena tuntut hadiah kat https://www.facebook.com/MsVelentine
Errr.... MV rupanya...
MV, akak nak top up Maxis tau...
Nanti akak bagi detail...

Taska Tutup Lagi

Semalam Taska anak2 tutup lagi.
Ain ingatkan dah buka.
Terpaksalah cuti kecemasan.
Kebetulan pulak kena bawak Firas ke klinik.
Hmmm ok juga.
Tak yah susah2 keluar waktu kerja sebab nak hantar anak ke klinik.
Masuk ofis pagi, tengok ada kerusi baru.
Sibuk lah hari ni, mana nak semak fail, nak buka kad untuk kerusi baru...
Tapi ada cerita best hujung minggu lepas.
Tungguuuuuu.... Nanti Ain cerita ye....

Kerusi baru.... ada 17 semuanya...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff