my nuff

Faiz Buat Mama Gelak Besar Hari Ni

Situasi 1 (Dalam kereta balik dari sekolah)
"Mama, kawan saya nama dia Izal"
"Dia nak bercinta, dia cium pipi Airin"
"Airin tu pompuan"
Cerita Faiz sungguh.
Ain balas balik.
"Ish mana boleh cium budak pompuan kan"
"Kecik lagi mana boleh bercinta"
Faiz jawab apa, kengkawan tau tak...
"Boleh mama"
"Saya pun nak bercinta juga"
"Tapi saya nak sunat dulu"
Apa lagi, tengah panas2 tu Ain gelak besarlah.

Situasi 2 (Dalam kereta juga masa nak pergi KAFA)
"Mama, kete tu boleh caj ke"
Ain pandang kete CRV yang Faiz katakan tu.
"Ish mana ada, kete tu pakai minyak jugalah Faiz."
"Abis tu kat belakang dia tu ada lubang tempat caj"
"Errr, mana?
Rupa2nya....

Tu haa...
Tempat buka bonet tu kan macam lubang tempat nak caj telefon...
Huhuhu...
Faiz faiz

Ni ada pesanan khas dari Faiz...
Kepada semua kengkawan mama saya, saya ngan adik2 nak sangat pergi lego land.
Saya minta pada semua kengkawan mama, tolong klik link bawah ni ye....










Umur Nabi


Sharing is caring :)

Segmen : Hey ! blogger asal mana?


Klik Banner ni kalo nak join sekali


 Segmen pertama Ain join minggu ni.
Menarik juga.
Boleh tau kengkawan alam maya ni asal mana kan.

Ain berasal dari NEGERI SEMBILAN

Sekarang menetap di PAHANG

haaa... pilihlah mana nak...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff