my nuff

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Biarkan Aku Menangis....

Baru habis baca buku ni.
Biarkan Aku Menangis, penulisnya Norhayati Berahim.
Ain memang ada banyak koleksi novel NB ni.
Biarkan Aku Menangis memang buatkan Ain menangis.
Sebenarnya dah lama teringin nak baca buku ni.
Dari tahun 2009 lagi, tapi masa tu ada sesuatu yang berlaku yang menyebabkan Ain tak berapa kuat nak baca buku ni.
Tapi sekarang dah ok dan boleh baca.
Ceritanya pasal apa?
Tunggu...
Nanti Ain wat entry khas Sinopsis Biarkan Aku Menangis.

Tolong!!!! Tolong!!!! Ada Serigala Di Sana


Kengkawan suka tengok cite Upin Ipin...
Ain suka sangat...
Suka suka suka...
Hahahaha...
Kalo dah duduk rumah ngan anak2, memang diorang lah yang pegang remote tv.
Dah 3 lawan 1.
Jadi ibunya ni redha je lah tengok kartun kat TV tu..
Bila sampai cerita yang Ain nak tengok, barulah gunakan kuasa veto.
Semua kartun diorang ni layan.
Termasuklah cerita Upin dan Ipin..
Dan dalam banyak2 episod Upin Ipin ni, Ain paling suka Episod "Cerita Kami".
Yang ada persembahan pentas Kisah Pengembala Kambing dengan Serigala"
Pagi tadi pun ada lagi ulangannya.
Sapa tengok?
Hehehe...
Jangan ingat orang dewasa pun tak layan kartun tau...
Sesekali kena layan juga, buat lapangkan fikiran.
Betul betul betul. :)

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff