my nuff

Itu Manusia Bukan Binatang Lah...

Aduh...
Menitis air mata bila baca muka depan metro hari ni...
Anak sekecil tu diperlakukan macam binatang.
Tak de hati perut langsung.
Didera, dikurung, dibiar kelaparan.
Apa punya BANGSATlah ayah tiri budak tu.
Mak budak tu ko nak peluk, anak dia ko buat macam binatang.
Ishhhh....
Mesti anak tu trauma yang teramat sangat.
Huhhuhhh...
Terbayang muka anak2 bila wat entry ni....

Follower Yang Ke 444


Dah 444... Cantek no tu, Tapi tak boleh nak follow balik sebab tak de link.
Pada En. KM7, sudilah kiranya letakkan link blog  untuk difollow semula.
Pada kengkawan alam maya  yang sudi berkunjung kat blog picisan ni pun, kalau rasa2 Ain tak pernah balas balik kunjungan, bukan nya Ain tak sudi tapi tak tahu arah mana nak dituju...
Tinggalkan link ye...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff