my nuff

MR.DIY Di Temerloh

Wow.... tu perkataan pertama yang keluar. Dalam tengah pusing-pusing cari jalan yang tak berapa jammed tadi, tiba-tiba ternampak MR.DIY. Wah... Bila masa ada buka kat Temerloh ni.
Selalu dengar adik2 cerita pasal MR.DIY sebab diorang duduk di area Seremban dan KL. Ain pernah juga pergi sekali dekat Jusco mana ntah. Tak ingat.
MR.DIY ni ada juga kat Star Mall Mentakab. Tu pun baru tau juga.
Dan yang ni lagi dekat. Hmmmm... Kena ajak suami ni...
"Aban, jom kita pergi MR.DIY.

Hari Blogwalking

Pagi Jumaat ni tiba-tiba rasa bersemangat pula nak berblogwalking. Bukan blogwalking saja, siap tinggalkan komen lagi. Semua entry yang ada dalam readinglist tu Ain akan terjah. Hmmm.... lama betul tak buat macam tu kan.
Ain tak sibuk ke hari ni? Ohhhhh tidak. Sibuk sangat. Tapi tengah pening dengan satu fail ni. Dah berhari-hari Ain mengadap. Tak jumpa juga jalan penyelesaiannya. Nak kena buat laporannya lagi. Kalau isu biasa bolehlah rujuk fail lain. Ni isu terpencil. Kena reka ayat sendiri. Hai..... Kalaulah boleh tulis laporan tu macam tulis blog ni kan senang.

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff