my nuff

Segmen Gempak Mieza Jhaa K




Assalamualaikum bloggers.. Akhirnya segmen yang dijanjikan dan ditunggu-tunggu tiba jua. Ini adalah segmen pertama saya yang diharapkan agar segempak tajuknya. Bermula hari ini pukul 1:00 tgh hari dan berakhir pukul 1:00 tgh hari esok. Anda semua dijemput join.

Syarat-syarat penyertaan :
1. Add to circle Google+ Mieza Jhaa K dan like Fanpage Mieza Jhaa K
2. Buat entry bertajuk "Segmen Gempak Mieza Jhaa K"
3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publish entri.
4. Tinggalkan URL entri di kotak komen.

Ganjaran Segmen :
1. 10 blog bertuah yag dipilih sendiri oleh saya akan direview salah 1 dari entri terbaik mereka. Kepada yang terpilih nanti, sila tinggalkan URL entri terbaik anda.

2. 25 blog yang bertuah berpandukan RANDOM.ORG akan diletakkan di dalam bloglist khas bermula 23 Ogos hingga 23 September 2013. Dan kepada yang bertuah nanti diminta agar meletakkan blog Mieza Jhaa K ke dalam bloglist anda juga.

Jom kita meriahkan segmen ini.


Dapat Kad Jemputan



Comelkan.... makin canggih kad jemputan kahwin sekarang ni. Tak de lagi yang wangi atau yang lekuk2 bunga kat tepi.. macam kad jemputan kahwin akak dulu.... heehehe

posted from Bloggeroid

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he...

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

Selipar Kena Sorok Masa Pergi Mengaji

Akak ingatkan tak de lagi tabiat suka sorok selipar ni kat budak2 zaman sekarang ni. Rupanya ada lagi tradisi tu. Malam tadi selipar Faiz kena sorok masa dia pergi ngaji. Balik dari ngaji, nangis2 bagitau selipar dia kena curi ngan kawan dia. Dah la masa tu hujan. Celah mana akak nak pergi cari. Last2 tipon papa dia suruh balik. Sebab masa tu papa dia ada kat kedai. Akak dah hangin dah satu badan. Geram sangat. Susahkan orang je budak yang sorokkan selipar Faiz tu. Bila papa dia balik, tengah hujan tu papa ngan Faiz cari selipar. Rupanya ada kat celah2 bunga kat rumah ustaz tu.
Haihhhh... ingat masa kecik2 dulu. Selalu jadi macm tu. Kadang2 selipar hilang sebelah. Bila siangnya cari balik kat rumah ustaz, ada kat celah bungalah, bawah rumah lah... paling sadis sekali kalo selipr tu ada kat atas atap....
Bila fikir2 balik, kelakar pun ada, geram pun ada....

posted from Bloggeroid

Doa Pagi

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff