my nuff

Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan November 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ogos 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

Selesai Sudah....



Hari ni hari gajjjj kan.... bleh tarik nafas legalah bagi mike2 yang tengah sesak sebab duit habis beraya. Haaaa kan dah pesan kena beringat.... mana2 yang dah terguna duit raya anak tu cepat2 ganti ye. Ge simpan dalam akaun bank anak cepat. Jangan nak tangguh2 lagi. Nanti ada yang terguna lagi kang....
Citer pasal simpan duit raya anak, akak baru lepas ge bank in duit raya diorang2 ni. Bila tengok buku tabung haji diorang,,,, perghhh.... lagi banyak dari mak pak diorang.... huhuhu.... apa nak buat mak pak diorang ni banyak tanggungan... hehehe....
Apapun, hari ni hari gajjj kan.... sebelum nak dibelanjakan ke sana sini, ketepikan dulu untuk simpanan ye.... sebagai jaminan masa depan gak.... kita mana nak tau apa akan jadi hari akan datangkan....

posted from Bloggeroid

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff