my nuff

Malu Bila Jumpa Client

Sapa ada tengok iklan syampu dove.... ala yang dua orang sahabat tu.... perasan tak ada ayat yang diorang ckp malu jumpa client sebab rambut gugur... hmmmm.... akak rasa kalo diorang pakai tudung lagilah tak jadi masalah kan.... tak yah nak rasa malu bila jumpa client ke sapa ke.... tapi heran ye, dengan client dia malu, dengan Tuhan tak pulak.... haihhh.... tapi nak buat camna, kat negara kita yang MERDEKA ni ada juga company2 yg masa interview akan tanya soalan ni... "Kalau u dapat keje sini, u boleh tak buka hijab, sbb kat sini kita selalu berurusan dengan bla bla bla...."... jangan terkejut dgn statement tu, dah ada berlambak kat negara ISLAM ni... hmmmm.... tak tau lah nak kata macammana....

posted from Bloggeroid

WW: HEHEHE


posted from Bloggeroid

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff