my nuff

SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat blogger semua. Kali ini Zam ingin menjemput anda untuk menyertai SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE dan di dalam masa yang sama anda juga berpeluang MEMENANGI SATU HADIAH MISTERI dari Zam! Insya Allah segmen ini mampu memberikan manfaat kepada setiap blog yang mengambil bahagian :)

Zam akan memasukkan blog peserta ke dalam bloglist khas Zam di sepanjang bulan Oktober, & di penghujung bulan Zam akan memilih salah seorang peserta untuk menerima sebuah hadiah misteri dengan menggunakan Random.Org.

Segmen ini akan berlangsung mulai 23 September sehingga 27 September (11.59pm).

Syarat-syaratnya:
  1. Masukkan blog ZAMANI ABE ke dalam bloglist di blog anda (Penting).
  2. FOLLOW blog ZAMANI ABE.
  3. LIKE Page Abe Za In Da Blog Di FACEBOOK .
  4. Sediakan entri dengan tajuk SEGMEN BLOGLIST OKTOBER ZAMANI ABE & MENANG HADIAH MISTERI!  
  5. Copy kod di yang disediakan, paste kan di HTML entri anda, dan publish.
  6. Hantarkan link penyertaan anda di ruangan komen entri ini :)

  7. (kredit idea hasilkan segmen mudah dan pantas ini kepada Mialiana.Com)

Monday Blues

Salam Isnin semua... Nak cerita pasal hari Isnin ni, omputih kata Isnin ni biru... Akak pun tak paham sebenarnya, kenapa wujudnya istilah Monday Blues ni. Agaknya lepas 2 hari cuti, bila pagi Isnin tu jadi haru biru kot... Tapi bagi akak biasa je, Isnin  ke Selasa atau hari2 kerja yang lain, kalau tak pandai uruskan masa memang semuanya hari jadi biru... Tapi tulah kan, dek terlampau ikut sangat cakap omputih tu sampai kita lupa kelebihan hari Isnin dalam Islam... Akak google2 jumpa link INI Antara kelebihan atau peristiwa yang berlaku pada hari Isnin ni ialah kelahiran Nabi junjungan kita. Ada banyak lagi, boleh ge baca sendiri. Hmmm.... jadi sama ada Isnin tu biru atau tak, korang yang tentukan sendiri...
Daaaa........

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff