my nuff

Malam di Bandar Melaka

Malam ni penganjur ada buat trip ke bandar hilir. Syok wooo... akak yang selama ni teringin sangat nak naik menara taming sari dengan river cruise memang tak lepaskan peluang. Harga tiket naik menara taming sari rm15 dan river cruise pulak rm7 selepas diskaun 30%. Oklah... tapi dah nama tempat perlancongan dah malam hari pun tetap meriah juga...






posted from Bloggeroid

Sapa orang Melaka

Assalamualaikum...
Akak ada kat Melaka sekarang ni. Ada persidangan samapi hari ahad ni. Akak duduk kat Puteri Resort Ayer Keroh. Resort ni, hmmm oklah. Bilik ok, persekitaran pun ok, bilik persidangan ok, makanan ok. Tapi servis lain tu hmmm,,,. Camna nak cerita ek. Pagi tadi roomate akak sakit kepala. Kebetulan dia tak bawak ubat. Cuak juga akak. Macam mana nak cari ubat waktu subuh2 tu. Akak telefon receptionist dengan harapan pihak hotel ada simpan ubat2 macam tu. Tapi mengecewakan. Nasib baik ada kengkawan yang bawak penadol.
Habis kisah penadol, kisah lain pulak. Hila turun sarapan lewat sikit, sudu garpu cawan semua tak ada. Haihhh... camna ni. Ada dua malam lagi akak nak stay kat sini. Harap2 tak ada yang menjengkelkan lagi.

posted from Bloggeroid

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff